Na een drukke zomer, organiseren we met veel plezier de Mi! TASTING NIGHT – “End of Summer Party” op donderdag 27 september 2018.

Deze editie maken we er een echte “end of summer party” van! Kom proeven van de vele verschillende gerechten die we een hele zomer hebben geserveerd op de leukste privéfeesten, de origineelste bedrijfsevents & de meest waanzinnige festivals.

Ook onze vaste partners zijn van de partij en serveren de lekkerste drankjes en desserts om de streetfood-beleving compleet te maken.

SAVE THE DATE
Donderdag 27 september 2018

Wil jij ook het einde van een prachtige zomer vieren samen met Mi! ???
Schrijf je dan snel in voor onze Mi! TASTING NIGHT!

De Mi! TASTING NIGHT is een GRATIS EVENT waarop onze klanten en fans in een leuke sfeer kunnen genieten van al het lekkers dat Mi! en onze vaste partners te bieden hebben.
Het aantal plaatsen is beperkt tot  100 pers. Zo kunnen we voldoende tijd vrijmaken voor  al je vragen.

INSCHRIJVEN

Waarom deelnemen?

1.     To share a happy Mi! moment
2.    Vier samen met ons het einde van een prachtige zomer
3.     Stel je vragen in een losse sfeer
4.     Bevestig meteen je catering en ontvang een leuk cadeau!

Praktisch

Waar ?
Mi!, Oostmalsesteenweg 124N,
2520 RANST
Wanneer?
Donderdag 27 september 2018
Uur ?
Start om 18 uur (Einde voorzien 22u)

Deelnemers

Mi! Streetfood

Heb je zin in een culinaire reis zonder zorgen en vol verrassingen? Dan ben je bij Mi! aan het juiste adres. Proef van verschillende werelddelen en waan jezelf even ergens anders. Mi! organiseert de ultieme streetfood belevenis voor jouw privé-, bedrijf- of publiek evenement.

The Drunken Horse

Barman Tom haalt met plezier zijn gezellige saloon van stal om jou en je gasten een dorst-lessende ervaring te bezorgen. Hij draaft zijn heerlijkste frisdranken, bieren van ’t vat, wijn & cava aan. Zo kunt u de teugels eens lekker laten vieren! Jihaaa!

Eddy Ijs

Een replica van een oude ‘ijskar’ die enkel speciale gelegendheden buiten bolt! En het ijs? Dat blijft traditioneel en ongewijzigd, pure ambacht van weleer!

DJ Kobalt

Deze jonge vrouwelijke ‘urban-DJ’ mengt moeiteloos oude en nieuwe beats. In de clubs draait ze stevige dansmuziek, maar DJ Kobalt past moeitoloos haar repertoire aan voor uw event.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere