In aanloop naar de feestdagen organiseren we onze volgende  Mi! TASTING NIGHT op donderdag 15 november, vanaf 18u.

Ontdek in een aangename sfeer wat Mi! voor jou kan betekenen op jouw volgend feest of event. Kom langs en proef van verschillende gerechten die deze winter onze menu sieren.

Daarnaast zijn onze vaste partners eveneens van de partij en serveren de lekkerste drankjes en desserts om de streetfood-beleving compleet te maken.

SAVE THE DATE
Donderdag 15 november 2018

Wil jij ook komen proeven? 
Schrijf je dan snel in voor onze Mi! TASTING NIGHT!

De Mi! TASTING NIGHT is een GRATIS EVENT waarop onze klanten en fans in een leuke sfeer kunnen genieten van al het lekkers dat Mi! en onze vaste partners te bieden hebben.
Het aantal plaatsen is beperkt tot  75 pers. Zo kunnen we voldoende tijd vrijmaken voor  al je vragen.

INSCHRIJVEN

Waarom deelnemen?

1.     To share a happy Mi! moment
2.     Zet samen met ons de eerste stappen richting de feestdagen
3.     Stel je vragen in een losse sfeer
4.     Bevestig meteen je catering en ontvang een leuk cadeau!

Praktisch

Waar ?
Mi!, Oostmalsesteenweg 124N,
2520 RANST
Wanneer?
Donderdag 15 november 2018
Uur ?
Start om 18 uur (Einde voorzien 22u)

Deelnemers

Mi! Streetfood

Heb je zin in een culinaire reis zonder zorgen en vol verrassingen? Dan ben je bij Mi! aan het juiste adres. Proef van verschillende werelddelen en waan jezelf even ergens anders. Mi! organiseert de ultieme streetfood belevenis voor jouw privé-, bedrijf- of publiek evenement.

The Drunken Horse

Barman Tom haalt met plezier zijn gezellige saloon van stal om jou en je gasten een dorst-lessende ervaring te bezorgen. Hij draaft zijn heerlijkste frisdranken, bieren van ’t vat, wijn & cava aan. Zo kunt u de teugels eens lekker laten vieren! Jihaaa!

Eddy Ijs

Een replica van een oude ‘ijskar’ die enkel speciale gelegendheden buiten bolt! En het ijs? Dat blijft traditioneel en ongewijzigd, pure ambacht van weleer!

DJ Phil

Deze funky wijnsommelier rijgt feilloos oude en nieuwe beats aan elkaar.  Dj Phil zet de juiste toon op uw bedrijfs-event of familiefeest.  Je mag Loungy- , funky- ,  soul- of deephouse beast verwachten… zolang ze de juiste “vibe & groove” hebben.

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
ErrorHere