Droom je van een ontspannende reis naar het prachtige Azië of wil je de herinneringen aan die ene fantastische vakantie oprakelen?

Mi!’s uitdaging is om de sublieme smaaksensaties uit heel Azië te interpreteren en vertalen naar Belgische goesting. Die interpretatie werkt in twee richtingen. Aan de ene kant biedt Mi! bijvoorbeeld Thaïse curries aan, die afgestemd werden naar Belgische smaaknormen zodat deze niet te pikant zijn, maar toch het authentieke pittige karakter respecteren. Langs de andere kant kan je bij Mi! proeven van een heerlijke Asian burger, die gemaakt wordt van 100% rundvlees waaraan Aziatische smaaktinten worden toegevoegd. Onze producten zijn vers en werden geselecteerd met speciale aandacht voor duurzame ontwikkeling.

Meer info over onze gerechten ?

Ons personeelsfeest was een gigantisch succes. Met Mi! erbij liep alles op wieltjes.

Carl

Prijslijst en algemene voorwaarden

Meer streetfood ?

Lekker & gezond

De Aziatische keuken is heerlijk puur en erg gezond. Er wordt zelden met vetten gewerkt, maar vooral met plantaardige smaakmakers als groenten en specerijen. Deze Oosterse kruiden zitten boordevol antioxidanten, waardoor ze een heilzame werking voor de gezondheid hebben. De typische Aziatische kooktechnieken, zoals stomen en roerbakken, zijn bijzonder gezond aangezien vitamines en mineralen behouden blijven. Kortom, van onze Asian streetfood geniet je zonder zorgen!