Streetfood zijn gerechtjes die on-the-spot gemaakt worden in kleine foodstands of heuse foodtrucks. Het is een begrip over de hele wereld. Denk maar aan de heerlijke geuren van wok in de smalle straatjes van Bangkok of de hotdog-verkopen uit New York. Streetfood is populairder dan ooit!

Wil je ook een originele Mi!-catering vanuit onze foodtrucks of standen? Maak je keuze uit een van onze wereldse keukens en check de mogelijkheden.

ASIAN STREETFOOD

Droom je van een ontspannende reis naar het prachtige Azië of wil je de herinneringen aan die ene fantastische vakantie oprakelen?

Mi!’s uitdaging is om de sublieme smaaksensaties uit heel Azië te interpreteren en vertalen naar Belgische goesting. Die interpretatie werkt in twee richtingen. Mi! serveerd aziatische gerechten die afgestemd werden naar Belgische smaaknormen zodat deze bijvoorbeeld niet te pikant zijn, maar toch het authentieke pittige karakter respecteren.

ITALIAN STREETFOOD

Mamma Mia…die heerlijke smaken uit de Italiaanse keuken. Heerlijke antipasto, verse pasta’s en smeuige dessert met een vleugje nostalgie naar de keuken van de Italiaanse ‘mamma’. Mi! brengt op zijn manier het beste van Italië naar je feest.

AMERICAN STREETFOOD

Let’s be honest, wie houdt er nu niet van de Amerikaanse keuken? Heerlijke burgers, tasty pulled pork buns & chocolat brownies…

De Amerikaanse keuken zit boordevol authentieke smaken en geuren. In ons Amerikaans menu vindt elke lekkerbek wel iets naar zijn smaak: van een heerlijke 100% American beef burger tot een sappige rij spareribs. Al onze gerechten werden geüpgrade naar de verfijnde Belgische smaak.

Technische specificaties Foodtrucks

Mi! heeft verschillende trendy foodtrucks die voor elk feest de perfecte streetfood beleving creëren. Laat je gasten kennis maken met een unieke streetfood-sfeer en neem ze mee op een heerlijke culinaire ontdekkingsreis.

Technische Specificaties Foodstands

Met haar food & drink stands wil Mi! van streetfood een moment van aanstekelijk genot creëren voor iedereen. De losstaande, open standen zorgen voor een zeer persoonlijk contact met het Mi!-team. Ideaal voor een catering binnenshuis!