Wil je een cateringformules waarbij je gasten zelf hun keuze kunnen maken? Buffeten blijven nog steeds een van de meest gekozen cateringformules voor zowel privé- als bedrijfsfeesten. Niet vreemd aangezien er voor ieders wat wils is.

Mooi gedecoreerde buffettafels met verschillende koude en warme bereidingen vanuit heel de wereld. Rijkelijke salades, stoofpotjes of BBQ-vlees en dips worden samen met aardappelgerechten en krokante broodspecialiteiten geserveerd.

Je gasten komen zelf naar het buffet en stellen hun eigen menu samen. Vervolgens nemen ze plaats aan staantafels of gaan ze zitten aan de voorziene eettafels om te genieten van al dit lekkers.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze nieuwe menu?

Dit was perfecte formule voor ons. Lekker gegeten, vriendelijke crew, top!!

Evi

Meer Casual Dining?

Wereldse stoofpotjes

Stoofpotjes zijn hartverwarmend en universeel. Overal te wereld zijn soofpotjes de ideale comfortfood. Het leuke aan stoofpotjes is dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Elke combinatie is anders. Door te spelen met kruiden of specerijen, bier of wijn, bouillon of kokosmelk krijg je een enorme rijkdom aan aroma’s. Zo maakt iedereen kennis met gevarieerde keukens uit verschillende culturen.