Mi! bij VTM Nieuws

 

Een op de drie foodtrucks en eetkramen zijn niet in orde met de voedselveiligheid. Dat blijkt uit cijfers die CD&V heeft opgevraagd bij het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen). Het FAVV controleerde vorig jaar 1.100 foodtrucks en eetstandjes, onder meer ook op festivals. Bij 319 van hen werd een probleem vastgesteld. Het gaat daarbij meestal om overtredingen wat betreft netheid en koeling. CD&V roept op tot meer controles.

 

Mi! werd op twee jaar tijd, 9 keer gecontroleerd en slaagde telkens met glans. Bekijk hier het nieuwsfragment waarin Stenn uitlegt hoe Mi! de voedselveiligheid respecteert. 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *