Mi! verhuist naar ranst

Streetfood cateraar Mi! verhuist van Boechout naar Ranst. Nauwelijks één jaar na zijn opstart heeft het jonge bedrijfje reeds een vaste stek afgedwongen op de markt. De productieruimte in Boechout werd daarom echt te krap. Sinds kort huist Mi! in een nieuwe productie-eenheid in een  KMO-complex in Ranst.

 

Stenn Audenaert en Laurent Surmont zetten in april van verleden jaar hun Asian foodtruck op de baan en hadden daar meteen onvoorstelbaar veel succes mee. Blijkbaar is er effectief een grote vraag naar streetfood in België. Zowel privé-personen als ondernemingen willen hun hun gasten graag een onvergetelijk feest aanbieden in een ongedwongen sfeertje en daartoe zijn foodtrucks de ideale tool.

“In dit opzicht zaten wij echt te eng in Boechout”, zegt Laurent Surmont. “Indien we onze expansieplannen voor de komende jaren willen waar maken dienden we uit te kijken naar een ruimere keuken en naar professionele kantoren. We investeerden daarom in een nieuwe vestiging langs de Oostmalsesteenweg in Ranst.”

 

“Ranst is bovendien de perfecte uitvalsbasis voor ons vast cliënteel in Antwerpen en biedt door zijn ligging aan de autostrade meteen ook een snelle verbinding naar alle mogelijke streetfoodlovers in Gent of Brussel”, zegt Stenn Audenaert.

 

Mi! houdt het ondertussen overigens al niet meer bij alleen maar Asian food. De twee enthousiastelingen serveren nu ook Amerikaanse streetfood en gin en tonics.

 

Om de continue groei verder te onderbouwen gaan de twee ondernemers overigens ook op zoek naar vier nieuwe catering verantwoordelijken. “We kunnen dankzij onze investeringen nu meerdere en verschillende types aan caterings aan”, zegt Stenn Audenaert. Kennelijk volgt er binnenkort ook een tweede foodtruck.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *